Ferietrening

  Nylagt asfalt rett oppom huset til mor og far passa jo perfekt for bakkeintervallar. 🙂 
Det er ferie, og kvile står på menyen. Samtidig må eg jo førebu meg på det h… eg skal gjennom i august. 

Syklinga er jo det eg må prioritere, diverre klarar eg ikkje meir enn 20-30 min før kneet berre hyler i protest. Skal inn å få sjekka om det er noko som kan gjerast med innstillinga på sykkelen, håpar det er så enkelt som det. 

  
Kneet er ellers heilt fint. Kjenner lite til det under jogging og fjellturar, sjølv om det protesterer bittelitt i nedoverbakkane.

Har valgt å køyre overgangøkter denne veka. Sykla intervallar i motbakke, så ein joggetur i middels tempo etterpå. Greit å venne beina til overgangen sykkel-løp. I dag vart det ein roleg sykkeltur på ca. 12km, dei siste km ganske bratt oppoverbakke.
Så vart det ein roooooleg joggetur på ca. 7 km innover i Henjadalen. Kjenner at kroppen framleis prøver å protestere når eg setter opp tempoet, litt sånn: “Skru på bremsene, no skal ho tvinge oss med på ein ny Ironman!” Så eg er vel kanskje ikkje heilt restituert enda, eller så er det berre kroppen som spelar meg eit puss…

  Planen var jo å ta meg nokre turar på Bjørgahaug. Men det går det jo jammen meg kyr! Mini vart livredd i går, og sjølv var eg noko skeptisk. Vi gjekk roleg oppover, og brått høyrer vi busker som knakar og ei vanvittig rauting. Eit besøk på ein gard på New Zealand for mange år sidan, lærte meg at enkelte kyr faktisk er onde. Så…No more Bjørgahaug på meg! Ok. Kanskje…Men då må eg jammen kvinne meg opp eit par hakk. Har ikkje lyst å få panikk oppi der, eg kunne finne på å kasta meg utfor ei skrent.

 Fekk også testa ut den iskalde Sognefjorden i dag. Fullstendig dekka av neopren, riktignok. Våtdrakt, sokkar, hanskar og to badehetter. Det vart ikkje lange turen. Klokka nekta å registrere distanse i dag, det var litt bummer. Men det var uansett ein kort tur. Det var rett og slett for kaldt. Og verre blir det i Aurland! I tillegg vart eg angrepen av måker. For det var ungar der. Flott det!
Kryssar fingrane for at eg får tilpassa sykkelen min i morgon, slik at kneet berre på magisk vis blir bra. 🙂

Ellers har det sjølvsagt også vore tid til kos:

 

Fresvik

  

Frøys hus

    
  
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s